• De wandel- en bergschoenen specialist
  • Veilig online betalen
  • Snelle levering
Nederlands
Categorieën
Uw filters

Nieuws

15 juli lezing Ypie de Boer in Groningen.

15 juli lezing Ypie de Boer in Groningen.
Lezing door Ypie de Boer. Op de fiets naar Rome
Meer informatie

Patagonia

Patagonia
Nieuw in ons huidige assortiment. Het Amerikaanse merk Patagonia.
Meer informatie

3e Jaarlijkse Wandel-, en Schoenendag, Groningen

30 maart is het weer zo ver; de derde editie van de wandel- en schoenendag in Groningen. De lente is weer begonnen, tijd om er weer lekker op uit te trekken en mooie wandelingen te maken. In ons filiaal in Groningen houden wij dan ook weer een schoenen 10-daagse.
Meer informatie

Jolanda Geurts nieuwe huispodoloog bij Spac Sport Nijmegen

Jolanda is sinds 28 juni 2013 afgestudeerd als Registerpodoloog en werkt sinds 2010 bij Schoenmakerij & Podologie Bas in Boxtel waar ook veel schoenreparaties voor Spac Sport worden gedaan. Één maal per week is zij ook aanwezig bij een fysiopraktijk.
Meer informatie

Help mij bij het verbeteren van de communicatie

Goedendag, mijn naam is Bram Kleisterlee, ik ben 24 jaar oud en woon in Nijmegen. Ik studeer Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en loop momenteel stage bij Spac Sport B.V. Voor mijn stage doe ik onderzoek naar hoe wij u als klant nog beter kunnen bereiken en informeren. U zou mij enorm helpen als u de onderstaande enquête in wilt vullen! Daarnaast hopen wij dat wij door middel van uw antwoorden u nog beter kunnen bereiken en informeren. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groeten, Bram Kleisterlee Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers
Meer informatie

Wandel-, en schoenendag Groningen

Wandel-, en schoenendag Groningen
24 maart is het weer zo ver; de tweede editie van de wandel- en schoenendag in Groningen.
Meer informatie

Spac Sport Wandelexperience opzoek naar de beste schoen

Spac Sport Wandelexperience opzoek naar de beste schoen
Ga je wandelen? Dan is een goede schoen erg belangrijk. Een goede schoen vinden is dan ook nog niet zo makkelijk. Ook al wandel je maar een paar kilometer, een goede schoen draagt bij aan een juiste houding, ontlast je knieën en voorkomt blaren. Daarnaast zorgt een goede schoen voor de juiste ondersteuning en de juiste balans tijdens het wandelen.
Meer informatie

Tips te gebruiken tijdens de Nijmeegse Vierdaagse: Spac Sport

Dit is de Tweede blog uit de 2-delige reeks van de Vierdaagse Blogs. In deze blog krijg je de laatste vier tips voor de Nijmeegse Vierdaagse. In deze blog bereiden we jullie voor op de daadwerkelijke Vierdaagse. Het zal het niet meer gaan over de trainingen, maar het gaat nu over de vraag: Hoe loop ik de Vierdaagse zo comfortabel mogelijk uit? Na een goede voorbereiding is het belangrijk dat je tijdens de Vierdaagse zo min mogelijk tegenslagen krijgt. Je weet dat je de afstanden aan kunt en dat je goed getraind bent. Je wilt je concentreren op de wandeltocht en niet op rand- of bijzaken. Je wilt zo min mogelijk last hebben van je voeten en blaren voorkomen, daar helpen wij je van Spac Sport je graag bij!
Meer informatie

Voorbereiding voor de Nijmeegse Vierdaagse - Blog 1

 Voorbereiding voor de Nijmeegse Vierdaagse - Blog 1
Het is alweer bijna zover. Over drie maanden begint de grootste meerdaagse wandelprestatietocht van Nederland. De trainingen zijn reeds van start gegaan. Veel lopers bereiden zich voor om de Vierdaagse van Nijmegen zonder al te veel problemen uit te lopen.
Meer informatie
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.