Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Spac Sport

Ruim 2500m2 kampeer- en buitensport plezier OP 2 verdiepingen!

Spac Sport Nijmegen

In Nijmegen aan de Groenewoudseweg 336 vind je SpacSport, gelegen in een uniek Zwitsers chalet. Met een winkeloppervlak van 2500 m2 bieden wij op twee verdiepingen een breed assortiment aan op het gebied van (buiten)sport en reizen. Ons team van deskundige en vriendelijke adviseurs staat voor je klaar om hulp te bieden bij de beste keuze voor jouw uitrusting!

Wij heten je dan ook van harte welkom in onze winkel waar je ontvangen wordt met een lekker kopje koffie,thee of chocolademelk. Wij hebben een ruime parkeer-gelegendheid voor het winkelpand waar je gratis en veilig je auto kunt parkeren. Honden (mits vooraf uitgelaten) zijn toegestaan in onze zaak. Mocht je met grote groepen onze winkel willen bezoeken, kunt je ook buiten sluitingstijd bij ons terecht.

Tot ziens in onze winkel in Nijmegen!

Ruim 700m2 kampeer- en buitensport plezier OP 2 verdiepingen!

Buitensportparadijs in het hart van Groningen.

Of je nu op zoek bent naar een paar wandelschoenen om eindeloos te kunnen wandelen, een rugzak om de wereld mee rond te reizen of de perfecte reistas voor in het vliegtuig, bij Spac Sport vind je alles op het gebied van reizen en buitensporten. Gelegen aan het Kwinkenplein in het centrum van Groningen vind je een uitgebreide collectie verdeeld over ca 700 m2. Deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren bij het uitkiezen van jouw uitrusting.

Wij heten je dan ook van harte welkom in onze winkel waar je ontvangen wordt met een lekker kopje koffie, thee of chocolademelk. Spac Sport is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Honden (mits vooraf uitgelaten) zijn toegestaan in onze winkel. Mocht je met grote groepen onze winkel willen bezoeken, kun je ook buiten sluitingstingstijden om een afspraak maken.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.