• De wandel- en bergschoenen specialist
  • Veilig online betalen
  • Snelle levering
Nederlands
Categorieën
Uw filters
HET REGLEMENT VAN ONS NIEUWE SPAARSYSTEEM ZIET ER ALS VOLGT UIT:

Om deel te kunnen nemen aan het Spac Sport klantenspaarsysteem, schrijf je jezelf in met naam, adres, woonplaats en e-mailadres. Na het invullen van het aanmeldingsformulier (online of in onze winkel) ben je in ons systeem opgenomen. Om ruimte in je portemonnee te besparen ontvang je bij ons geen fysieke pas. In plaats daarvan vragen wij bij de kassa om je postcode en huisnummer.

Bij elke aankoop -met uitzondering van afgeprijsde artikelen- spaar je per 25 euro 1 punt. 1 punt vertegenwoordigt een waarde van 1.25 euro. Dit betekent dat je 5% van je aankoopbedrag spaart! Vier keer per jaar ontvang je per e-mail een waardecheque met de waarde van de punten die je gespaard hebt. De cheques worden uitgekeerd in waarden van 25 euro. Ben je benieuwd hoeveel punten je gespaard hebt? Onderaan de kassabon vind je het aantal door jouw gespaarde punten.

De waardecheque is inwisselbaar in onze winkels in Nijmegen en Groningen. Bij je aankoop spaar je dan direct weer nieuw spaartegoed. Vooralsnog is het niet mogelijk om de waardecheque in de webshop te verzilveren. We streven ernaar om dit eind 2017 mogelijk te maken.

Lever de waardecheque op tijd in! Na de aangegeven datum komt de waardecheque te vervallen.
De waardecheque is geldig op onze gehele collectie uitgezonderd verrekijkers en gps apparatuur.
Het bedrag van de waardecheque moet in 1 keer volledig worden besteed. Er wordt geen geld teruggegeven en de cheque is niet inwisselbaar voor contanten. Het bestedingsbedrag dient dus hoger of gelijk te zijn aan de waarde van de cheque.
De waardecheque is persoonlijk voor u als klantenkaarthouder.
Het is niet mogelijk om 2 of meerdere waardecheques samen te voegen.
Wanneer wij het vermoeden hebben van misbruik zijn wij gerechtigd om de waardecheque ongeldig te verklaren.
Er wordt geen geld teruggegeven bij het retourneren van artikelen welke met een waardecheque zijn afgerekend. In dat geval kan er worden geruild tegen een ander artikel of de punten kunnen worden teruggestort naar het klantenaccount.

Uiteraard zullen wij je gegevens vertrouwelijk behandelen. Daarnaast behoudt Spac Sport zich het recht voor om te allen tijde het reglement te wijzigen.
Divide