Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

HET REGLEMENT VAN ONS NIEUWE SPAARSYSTEEM ZIET ER ALS VOLGT UIT:

Om deel te kunnen nemen aan het Spac Sport klantenspaarsysteem, schrijf je jezelf in met naam, adres, woonplaats en e-mailadres. Na het invullen van het aanmeldingsformulier (online of in onze winkel) ben je in ons systeem opgenomen. Om ruimte in je portemonnee te besparen ontvang je bij ons geen fysieke pas. In plaats daarvan vragen wij bij de kassa om je postcode en huisnummer.

Bij elke aankoop -met uitzondering van afgeprijsde artikelen- spaar je per 25 euro 1 punt. 1 punt vertegenwoordigt een waarde van 1.25 euro. Dit betekent dat je 5% van je aankoopbedrag spaart! Zo'n vier keer per jaar ontvang je per e-mail een waardecheque met de waarde van de punten die je gespaard hebt. De cheques worden uitgekeerd in waarden van 5 euro vanaf 20 euro spaartegoed. Ben je benieuwd hoeveel punten je gespaard hebt? Onderaan de kassabon in de winkel vind je het aantal door jouw gespaarde punten.

De waardecheque is inwisselbaar in onze winkels in Nijmegen en Groningen en in onze web-shop. (Vul tijdens het afrekenen in onze webwinkel, de unieke code in bij "PROMOTIECODE".) (U KUNT SLECHTS EEN PROMOTIECODE INVOEREN PER BESTELLING)

Lever de waardecheque op tijd in! Na de aangegeven datum komt de waardecheque te vervallen.
De waardecheque is geldig op onze gehele collectie uitgezonderd verrekijkers en gps apparatuur.
Op artikelen die betaald worden met een waardecheque ontvangt u geen spaarpunten.
Het bedrag van de waardecheque moet in 1 keer volledig worden besteed. Er wordt geen geld teruggegeven en de cheque is niet inwisselbaar voor contanten. Het bestedingsbedrag dient dus hoger of gelijk te zijn aan de waarde van de cheque.
De waardecheque is persoonlijk voor u als klantenkaarthouder.
Het is niet mogelijk om 2 of meerdere waardecheques samen te voegen.
Wanneer wij het vermoeden hebben van misbruik zijn wij gerechtigd om de waardecheque ongeldig te verklaren.
Er wordt geen geld teruggegeven bij het retourneren van artikelen welke met een waardecheque zijn afgerekend. In dat geval kan er worden geruild tegen een ander artikel of de punten kunnen worden teruggestort naar het klantenaccount.

Uiteraard zullen wij je gegevens vertrouwelijk behandelen. Daarnaast behoudt Spac Sport zich het recht voor om te allen tijde het reglement te wijzigen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.