Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Voetencheckdag in Nijmegen

Regelmatig is onze huispodoloog Liesbeth Dijkshoorn van Podologiepraktijk.nl bij ons in de winkel om na een onderzoek u te adviseren over schoeisel en of inlegzolen.

U kunt een afspraak maken voor onze gratis voetencheckdag op www.voetencheckdag.nl/afspraakmaken/. Kies een datum en een tijd en maak de afspraak. 

Meer weten over Liesbeth? Lees dan dit!

Wat kan een (sport)podoloog voor je doen?

1. Hij of zij kan na een uitgebreid onderzoek adviseren wat je het beste kunt doen. Bijvoorbeeld de belasting aanpassen; misschien andere schoenen of is een individuele aanpassing in de schoenen een prima hulpmiddel om van de (eventuele) blessure af te komen.

2. Het kan zijn dat je een bepaalde prestatie voor ogen hebt waarbij de belasting vrij hoog is (bijvoorbeeld het wandel naar Santiago de Compostella). Dan is het preventief verstandig om eerst het hele gestel te laten controleren waardoor je mogelijke blessures kunt voorkomen.

3. Een podoloog kan je ook adviseren welk type schoenen het meeste bij je passen. Dit kan zowel voor dagelijks maar ook voor het sporten. Zijn de voeten onstabiel dan is meer steun een vereiste. Dan is het belangrijk om naar de juiste winkel te gaan.

Email
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Geboortedatum
optin
webhook
subscription date

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.