Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betaling

Betalingen via de Spac Sport website verlopen via een versleutelde verbinding. Dit betekent dat de verbinding gecodeerd is en daarom niet zichtbaar is voor derden. Een veilige betaalomgeving is te herkennen aan het hangslotje onderin en een url in de adresbalk die begint met 'https', waarbij de s staat voor 'secure'.

BETALEN VIA IDEAL

Bij het afrekenen van de bestelling kan worden aangeven om met iDEAL te betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop. Selecteer in de volgende stap de juiste bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. In deze omgeving kan de betaling verder worden geautoriseerd. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

BANCONTACT

Klanten in België kunnen gebruik maken van Bancontact/mrCash. Dit is een vergelijkbare methode als iDeal in Nederland. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden.

SOFORT

Klanten in Duitslandkunnen gebruik maken van SOFORT. Dit is een vergelijkbare methode als iDeal in Nederland. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden.

BETALEN MET EEN CREDITCARD

Bij het afrekenen van de bestelling kan ook worden gekozen voor VISA of Mastercard. Klik op de knop naar keuze. Voer daarna de creditcard gegevens in.. Zodra de betaling is geverifieerd, worden wij geinformeerd dat de betstelling is betaald.

WAT IS INGENICO?

INGENICO is een veilige on-line betalingsmodule. Ogone is één van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten. U kunt betalen door middel van iDeal, Visa, Mastercard.

Alle persoonlijke gegevens, met inbegrip van: naam, adres, besteloverzicht en creditcardnummer worden versleuteld via een veilige server software (SSL) om een maximale veiligheid te verzekeren. Persoonlijke betalingsgegevens worden niet aan ons doorgegeven.

Kijk voor meer informatie op www.ingenico.nl

Email
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Geboortedatum
optin
webhook
subscription date

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.