Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Terug naar overzicht

Dit geweldige bordspel zorgt voor spanning, verrassingen, samenzijn en veel meer!

Het fantastische wintersport bordspel staat voor samenzijn, verrassingen, een beetje strijd, maar vooral voor heel veel speelplezier!


Ben jij ook zo’n super enthousiaste wintersporter? Dan kun je vanaf nú het héle jaar door je hart ophalen met Ski d’Alpine!

Jouw wintersport-avontuur begint op ruim 1500 meter hoogte in het sneeuwzekere gezellige dorp “Alpine” temidden van eenindrukwekkend bergmassief. Vanuit het hotel naar de skibus en de gondellift in; je kan niet wachten om op je ski’s of snowboard te gaan genieten van de mooiste, leukste en uitdagende afdalingen. Langs de goed geprepareerde pistes in het uitgestrekte skigebied liggen oergezellige skihutten waar je iets kunt eten en drinken; er zijn heel veel interessante bezienswaardigheden en spectaculaire activiteiten. Parapenten, ijsklimmen, bobsleeën rodelen, skischans springen of een bezoek aan het bergsport museum, de Super G Slalom, het Funpark en de pistebar il Tomba waar het elke dag feest is; het is een kleine opsomming van alles wat je tijdens je skitocht tegen gaat komen.


Tijdens dichte mist op de piste, een regenachtige dag thuis, een hevige storm op vakantie of een stralende zonneschijn op het terras; met Ski d’Alpine beleef je op elk moment samen met familie en vrienden de leukste wintersport.

Het skigebied beschikt over 8 ultra-moderne skiliften: 4 gondelliften, 2 stoeltjes- en 2 sleepliften. Rondom het dorp rijden in beide richtingen gratis skibussen en het pittoreske autovrije “Alpine” heeft heel veel te bieden. Gezellige hotels en pensions, uitstekende restaurants en (eet)café’s, een ijsbaan, een tennishal, een bank waar je onbeperkt kunt pinnen, supermarkt, souvenirwinkeltjes, postkantoor, een brood- en banketbakker, meerdere skishops, toeristenbureau, een winkel met boeken en tijdschriften, trendy dorpskapper én wat voor veel wintersporters een absolute must is… sublieme après-skilokaliteiten!

Kortom, een waar paradijs, zelfs voor de meest verwende wintersporter!


Email
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Geboortedatum
optin
webhook
subscription date

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.