Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

LEATHERMAN

15 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • LEATHERMAN
LEATHERMAN Leatherman Raptor Rescue RVS Traumaschaar
€ 104,95
LEATHERMAN Leatherman Wingman nylon sheath Clampack
€ 74,95
LEATHERMAN Leatherman Surge Nylon Sheath
€ 165,00
LEATHERMAN Leatherman FREE T2 multitool
€ 49,95
LEATHERMAN Leatherman FREE T4 multitool
€ 79,95
LEATHERMAN Leatherman FREE P2 multitool
€ 159,95
LEATHERMAN Leatherman FREE P4 multitool
€ 189,95
LEATHERMAN Leatherman Supertool 300 Lederen sheath
€ 124,95
LEATHERMAN Leatherman Charge TTi Nylon Sheath
€ 249,95
LEATHERMAN Leatherman Multitool Wave+
€ 149,95
LEATHERMAN Leatherman Sidekick Clampack multitool
€ 79,95
LEATHERMAN Leatherman SuperTool 300 Nylon Sheath
€ 127,95
LEATHERMAN Leatherman Wingman multitool
€ 74,95
LEATHERMAN Leatherman Tread Stainless multitool
€ 199,95
LEATHERMAN Leatherman Tread Black multitool
€ 259,95
Het is ruim dertig jaar geleden dat Tim Leatherman formeel de Leatherman Tool Group Inc. oprichtte. Tim werd tijdens zijn reis door Europa geïnspireerd om een multifunctionele tang te maken. De oude Fiat 600 die hij in Amsterdam had gekocht vertoonde veel mankementen die niet waren op te lossen met een simpele zakmes. Met zijn getting-things-done mentaliteit heeft hij ook tevergeefs talloze kranen proberen te maken in de low-budget hotels waarin hij verbleef. Bij thuiskomst begon Tim met de ontwikkeling van zijn eerste Leatherman Multi-tool: de PST (Pocket Survival Tool).

De mensen bij Leatherman Tool Group zijn allemaal doeners. Elke multi-tool en mes wordt met de hand gemaakt door één van de 700 Leatherman medewerkers die 100% achter de missie en visie staan van Leatherman: een tool maken waar klanten op kunnen rekenen in elke verwachte en onverwachte situatie. Vandaag de dag heeft Leatherman meer dan vijftig verschillende multi-tools en zakmessen geïntroduceerd

Eind 2015 komt Leatherman de allereerste multi-tool die je om je pols kunt dragen. De revolutionaire Tread™ is gemaakt van stevige, corrosiebestendige 17-4 roestvrijstalen schakels die elk zijn voorzien van twee tot drie functionele gereedschappen. Van moersleutels en schroevendraaiers tot een carbide glasbreker, klaar voor gebruik waar en wanneer je wilt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.