Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

BUCK

11 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • BUCK
BUCK Buck Knife Bantam BLW
€ 32,95
BUCK Buck Spitfire Gray PS zakmes
€ 59,95
BUCK Buck Redpoint Black
€ 50,95
BUCK Buck Bantam BHW
€ 39,95
BUCK Buck Alpha Hunter Rosewood
€ 144,95
BUCK Buck Bones Stainless
€ 37,00
BUCK Buck Vantage Select Large
€ 49,90
BUCK Buck Silver Creek Bait Knife
€ 43,95
BUCK Buck Bantam BLW Camo
€ 39,95
BUCK Black Fox Hunting Knife
€ 43,95
BUCK BUCK Folding Hunter
€ 94,95
Buck Knives is één van de oudste en bekendste messenmakers uit Amerika. Oprichter Hoyt Buck ging op zoek  naar een betere manier om staal te temperen zodat het langer scherp zou blijven. Met zijn unieke aanpak maakte hij het eerste Buck mes in 1902. Ieder mes werd toendertijd met de handgemaakt van versleten vijlbladen als basismateriaal. Zijn werk werd zeer gewaardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Buck Knives is een echte familiebedrijf die inmiddels wordt gerund door de vierde generatie: ‘Wij zijn steeds op zoek naar de beste materialen, vernieuwen onze ontwerpen en verfijnen het ontwikkelingsproces. We vinden het belangrijk om onze medewerkers te blijven inspireren en om onze reputatie als beste messenontwikkelaar in stand te houden.’ Buck messen worden wereldwijd geleverd aan jagers, vissers, survivalaars en recreatieve gebruikers.

Buck Knives heeft een rijke historie aan messen. Het begon allemaal met de inmiddels iconische 110 Folding Hunter die een ware revolutie creëerde in de messenwereld. Het was namelijk de eerste zakmes met een goed werkende backlock vergrendeling. Het zakmes blijft veilig in uitgevouwen stand dankzij de twee nokjes in het heft die druk op elkaar uitoefenen. De blokkering wordt opgeheven bij het indrukken van de grendelarm aan de achterkant van het mes. Door deze vindingrijkheid van Hoyt en Al Buck is Buck Knives hiermee wereldwijd op de kaart gezet. De 110 Folding Hunter is, na ruim 50 jaar, nog steeds één van Amerika’s best verkopende messen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.