Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

ZEISS

6 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • ZEISS
ZEISS Carl Zeiss Verrekijker Terra ED 8x42
€ 510,00
ZEISS Carl Zeiss Verrekijker Terra 8x32
€ 510,00
ZEISS Carl Zeiss Verrekijker Terra ED 8x32
€ 460,00
ZEISS Carl Zeiss Verrekijker Terra 10x42
€ 560,00
ZEISS Carl Zeiss Verrekijker Victory SF 10x42
€ 2475,00
ZEISS Carl Zeiss Verrekijker Conquest HD 8x56
€ 1500,00
Om de natuur echt te ervaren, moet u er inspiratie van nemen. Dit is een concept dat al meer dan 165 jaar in elk idee van Carl Zeiss producten en diensten weerspiegeld is. Net als de natuur heeft Zeiss nooit stil gestaan en heeft het merk zich voortdurend verbeterd. Carl Zeiss heeft altijd een onvermoeide nieuwsgierigheid en onophoudelijke passie om nieuwe standaarden te stellen met technische innovaties.

Sinds 1846 heeft dit enthousiasme ons in staat gesteld om de prestaties, kwaliteit en de klantenservice van onze producten te verbeteren.

U zult de pioniersgeest van Carl Zeiss voelen wanneer u een van onze producten aanschaft. Het onvoorwaardelijke nastreven van perfectie wordt weerspiegeld in elke verrekijker. Hierdoor is Zeiss de wereldleider van de sportieve verrekijkers.

Zeiss blijft vastbesloten aan deze filisofie. Het doel is om alle jagers, vogelaars en natuurliefhebbers nieuwe inzichten te geven in de natuur. Zeiss wilt dat u dichter bij de natuur staat dan ooit te voren, nog nauwkeuriger en nog intenser.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.