Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

VAUDE

1 Product
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • VAUDE
VAUDE Vaude Tecowrap II toilettas
€ 25,00
Als modern familiebedrijf en Europa’s milieuvriendelijke outdoorleverancier neemt VAUDE haar maatschappelijke en ecologische verantwoordelijkheid zeer serieus. We brengen deze stelregel tot leven in al onze drie segmenten: Mountain Sports, Bike Sports en Pack 'n Bags.

VAUDE staat voor respect in al haar interacties met anderen en de natuur om ons heen. We hebben ons ten doel gesteld om Europa’s milieuvriendelijkste outdoormerk te worden, zodat sportmannen en – vrouwen van nu en later maximaal van de natuur kunnen genieten. We zijn pioniers op dit vlak, stellen conventies aan de kaak en zoeken de grenzen van het mogelijke op.

De oorsprong van VAUDE ligt in de bergsport. De passie die we ervaren bij de beklimming en de vrede die vinden op de top zijn onze drijfveren. Zonder de bergen zou VAUDE niet zijn wat het vandaag de dag is. Het is onze basis, het symbool van ons merk en het staat voor de hoge verwachtingen die we ons zelf stellen als bedrijf en onze producten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.