Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

SUPERFEET

3 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • SUPERFEET
SUPERFEET Superfeet Trim-To-Fit Inlegzool Green
€ 49,95
SUPERFEET Superfeet Trim-To-Fit Inlegzool Black
€ 49,95
SUPERFEET Superfeet Trim-To-Fit Inlegzool Blue
€ 49,95
Superfeet´s premium binnenzoolvorm en de andere ontwerpen zijn gebaseerd op biomechanische principes van podiatry geneeskunde. De inlegzolen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die een superieure comfort en stabiliteit bieden tegen een betaalbare prijs.

Superfeet heeft als doel om een product te produceren die een positieve invloed hebben op de levens van de personen die met Superfeet in aanraking komen. Sinds 1977 heeft Superfeet mensen geholpen. Superfeet helpt de consument mooie dingen te bereiken door een verandering aan te brengen op de manier waarop schoenen passen, voelen en lopen.

Sinds 1977 heeft Superfeet mensen geholpen om mooie dingen te bereiken door de manier waarop hun schoenen passen, voelen en lopen. Al onze biomechanisch correcte producten zijn gebaseerd op de principes van podiatrische geneeskunde en kunnen een breed scala aan voetgezondheidsproblemen verhelpen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.