Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

ROALD AMUNDSEN

3 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • ROALD AMUNDSEN
ROALD AMUNDSEN Roald Amundsen Universal Cold Cream
€ 15,95 voor € 11,17
ROALD AMUNDSEN Roald Amundsen Lip Balm
€ 9,95 voor € 6,97
ROALD AMUNDSEN Roald Amundsen Lip Balm SPF15
€ 10,95 voor € 7,67
De naam van Roald Amundsen, de poolreiziger die als eerste mens de Zuidpool bereikte, leeft voort in het merk Roald Amundsen Skincare. Een merk dat huidverzorgingsproducten brengt voor alle outdoor activiteiten en alle omstandigheden. Of het nu gaat om het werken in de tuin of het volbrengen van een poolexpeditie. In de zomer of de winter. Roald Amundsen Skincare beschikt over producten die helpen de huid en de lippen te beschermen en te herstellen.

De producten van Roald Amundsen zijn onder verdeeld in verschillende productgroepen, maar elk van deze hebben enkele eigenschappen gemeen. Zo zijn de producten samengesteld uit natuurlijke producten. Voor elke crème en balsem geldt:

Het herstelt en beschermt de huid
Het herstelt de gladheid van de huid en beschermt tegen de weerselementen
Het verzacht irritatie en verzorgt droge huid
Vrij van BHA, BHT, EDTA, formaline, formaldehyde, minerale olie, parabenen, ftalaten, synthetische kleurstoffen en triclosan.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.