Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

PRANA

6 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • PRANA
PRANA PrAna W's Myrtle Top
€ 59,95 voor € 17,99
PRANA PrAna W's Bindu Pant
€ 89,95 voor € 26,99
PRANA PrAna W's Sheer Escape Top
€ 74,95 voor € 22,49
PRANA PrAna W's Sheer Escape Top
€ 74,95 voor € 22,49
PRANA PrAna W's Esme Top L/M
€ 84,95 voor € 25,49
PRANA PrAna W's Cadwell Dress
€ 130,00 voor € 65,00
Onze missie is het inspireren van een gezond, actief en vrijgezind leven.

Als je in je kleding kast kijkt moet er iets hangen dat weerspiegelt wie je bent, hoe jij je voelt en wat je het meeste waardering geeft. Er moet iets hangen wat je in de ochtend kan aantrekken en wat je de hele dag met zelfvertrouwen kan dragen. Iets wat je in je tas kunt gooien en elk moment kan aantrekken.

PrAna is dat iets

Prana creëert veelzijdige, stijlvolle en duurzame kleding die je tijdens elke activiteit of elk avontuur kunt dragen. Prana maakt ook prachtige accessoires. Prana medewerkers zijn meer dan kleding ontwerpers. Bij Prana werken klimmers, wereldreizigers en mensen die aan yoga doen. Bij Prana wordt de kennis gebruikt om kleren te maken die er goed uitzien en ook nog eens duurzaam zijn. Prana ontwerpers concentreren zich graag op de details. Prana ontwerpers zijn niet bang om ver te gaan met kleurrijke en grillige patronen. PrAna combineert de klassieke stijl met moderne materialen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.