Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Terug naar overzicht

Wintersport? wanneer...

Natuurlijk hopen wij net als jij dat we dit wintersport seizoen gewoon op vakantie kunnen naar de sneeuw. Het COVID-19 virus heeft grote invloed op alle dingen die we zo graag doen.

Op dit moment wordt geadviseerd om niet op wintersportvakantie te gaan van half december tot half januari. Met de kerst naar de sneeuw zit er dus even niet in.

Het seizoen is natuurlijk veel langer en wij hopen dat we toch vrij snel al weer de bergen in naar de sneeuw kunnen. Om er zeker van te zijn dat wanneer het advies veranderd om op wintersport te gaan, jouw ski's klaar zijn om direct te vertrekken adviseren wij om ze op tijd voor een onderhoudsbeurt te komen brengen. Mocht je last minute weg willen dan staan ze klaar.

Wij hebben een goede aanbieding wat betreft deze onderhoudsbeurten. Bekijk alles hier...

Onze wintersport collectie is inmiddels al wel binnen en wij zijn er wat dat betreft helemaal klaar voor. In onze winkel in Nijmegen houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM wat betreft de corona regelgeving. Draag een mondkapje en houd 1,5 meter afstand. Dat vragen wij van jou ook.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.