Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Terug naar overzicht

Corona

Op dit moment is het zo dat ook wij in deze vreemde tijd een aantal maatregelen nemen om de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te houden. Wij vragen hiervoor van u begrip en uiteraard medewerking.

De maatregelen komen er op neer dat wij, voor uw en onze veiligheid, wat afstand willen bewaren. (1,5 m) Hierdoor zult u, bijvoorbeeld bij het schoenen passen, zelf uw veters moeten strikken. Daarnaast vragen wij u om alleen met pinpas of credit card te betalen in de winkel.

Om wille van de veiligheid van onze bezoekers en personeel opereren wij met een minimale bezetting. Wanneer er meer bezoekers dan beschikbaar personeel in de winkel zijn, kan het zijn dat u even moet wachten. U kunt binnen een lekker kopje koffie of thee drinken terwil u wacht. Wij vragen hiervoor begrip.

Onze webshop is 24 uur per dag geopend. Bekijk hier de openingstijden van onze winkels.

Natuurlijk staan wij, zoals altijd, met het beste advies voor u klaar en bent u nog steeds van harte welkom in onze winkel. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.