Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Terug naar overzicht

Corona

Met de huidige stand van zaken rond het Coronavirus hebben wij besloten de winkel de komende zondagen te sluiten. Ook hebben onze winkels voorlopig geen koopavond.


Verder zijn onze winkel gewoon open echter met aangepaste openingstijden. 
Op donderdag is er geen koopavond.
Op zaterdag gaan wij om 10:00 uur open.
Op zondag zijn wij voorlopig gesloten.

Onze winkel in Groningen sluit om 17:00 uur.

Wij weten niet wat er verder aan maatregelen getroffen gaat worden en volgen het advies van de overheid. Houd dus onze site in de gaten voor het geval er iets verandert.

Verder is het zo dat ook wij in deze vreemde tijd een aantal maatregelen nemen om de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te houden. Wij vragen hiervoor van u begrip en uiteraard medewerking. De maatregelen komen er op neer dat wij, voor uw en onze veiligheid, wat afstand willen bewaren. (1,5 m) 

Om wille van de veiligheid van onze bezoekers en personeel opereren wij met een minimale bezetting. Wanneer er meer bezoekers dan beschikbaar personeel in de winkel zijn, kan het zijn dat u even buiten moet wachten. Wij vragen hiervoor begrip.

(overigens is onze webshop gewoon open.)


Hierdoor zult u, bijvoorbeeld bij het schoenen passen, zelf uw veters moeten strikken. Daarnaast vragen wij u om alleen met pinpas of credit card te betalen in de winkel.

Natuurlijk staan wij, zoals altijd, met het beste advies voor u klaar en bent u nog steeds van harte welkom in onze winkel. 

Waardecheques

De waardecheques zijn voorlopig geldig tot en met 5 mei. Mocht er tegen die tijd aanleiding voor zijn dan zal deze datum verder worden 
verschoven. De waardecheques zijn online gewoon te gebruiken.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.