• De wandel- en bergschoenen specialist
  • Veilig online betalen
  • Snelle levering
Nederlands
Categorieën
Uw filters
Terug naar overzicht

Wandel-, en schoenendag Groningen

24 maart is het weer zo ver; de tweede editie van de wandel- en schoenendag in Groningen.

De lente is weer begonnen, tijd om er weer lekker op uit te trekken en mooie wandelingen te maken. In ons filiaal in Groningen is het daarom van 14 tot en met 24 maart onze schoenen 10-daagse.

Lever tijdens deze 10-daagse je oude wandelschoenen in en ontvang € 25,- inruilkorting op een nieuw paar wandel- of bergwandelschoenen.

Op 24 maart is onze jaarlijkse wandel- en schoenendag. Dit evenement zal volledig in het teken staan van Wandelen en wij hebben dan ook een aantal speciale wandel- en schoenenacties deze dag.

Zijn je schoenen nog niet echt aan vervanging toe maar kunnen ze wel een opknapbeurt gebruiken? Laat je schoenen dan even achter bij onze Schoenmaker Paul den Ouden en krijg nu 10% korting op het verzolen van je schoenen. Je ontvangt bovendien een paar nieuwe veters gratis.

De vertegenwoordiger van FALKE is aanwezig om alles vertellen over het belang van goede wandelsokken.

Van het Zweedse merk FjällRäven is er deze dag een waxtafel aanwezig om G1000 materiaal te laten waxen. Heeft u een G1000 broek of jas van FjällRäven die wel een waxbeurt kan gebruiken, neem deze dan mee naar onze winkel op 24 maart. De waxbehandeling is gratis.

Ook is onze huispodologe Saskia Venema aanwezig om in samenwerking met onze personeelsleden een goed advies te geven voor schoenen en eventueel aan te meten steunzolen. Dit advies is gratis.

Messenslijper Bas Groeneveld slijpt op 24 maart “gratis” uw zakmes weer vlijmscherp.

Kom dus op zaterdag 24 maart naar onze winkel in Groningen!

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.