Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

NOMAD

5 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • NOMAD
NOMAD Nomad Inca 1200 slaapzak mummy
€ 89,00
NOMAD Nomad Inca 900 slaapzak mummy
€ 79,00
NOMAD Nomad Wollip kussen 60x40
€ 19,99
NOMAD Nomad Wollip kussen 60x40
€ 19,99
NOMAD Nomad Blazer Classic XL slaapzak deken
€ 129,95
“NOMAD is een Nederlands merk met een wereldwijde aantrekkingskracht.” Veel, heel veel mensen kennen NOMAD, maar heel weinig mensen weten dat NOMAD zijn roots heeft in Nederland, in het kleine stadje Zevenaar.
In 1965 ontwikkelde een Zweeds bedrijf een nieuwe productielijn voor synthetische dekbedden en slaapzakken in Nederland. De woorden polyester en daun (dons) worden gecombineerd en het bedrijf genaamd Polydaun is geboren. Onze producten zijn vanaf toen altijd kleurrijk, heel anders dan de vaak saaie kleuren zoals groen, blauw en bruin die door de concurrenten van toen vaak gebruikt werden.

Een paar jaar na het ontstaan van Polydaun starten we met het merk NOMAD. Innovaties en vrij denken leidt uiteindelijk tot de ontwikkeling van de wereldberoemde 3D-Polarsoft vulling. Hiermee konden compacte, lichtgewicht en betaalbare slaapzakken gemaakt worden.

En zo is NOMAD geboren!
Nomad is nomadisch; onafhankelijk en altijd in beweging en klaar voor ieder avontuur dat ons lokt.
De hele wereld is van ons. Nomad producten stimuleren en faciliteren al onze trouwe klanten op deze wereld om grensverleggende avonturen op te zoeken en er vervolgens intens van te genieten. Klein of groot, dichtbij of ver weg. Unieke en onvergetelijke ervaringen liggen vaak net om de hoek. Gebruik je verbeelding, beleef je eigen avontuur en je Nomad producten zullen je op je unieke reis begeleiden

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.