Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

NIGOR

3 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • NIGOR
NIGOR Nigor Ara 3 Driepersoons tent
€ 599,00
NIGOR Nigor WickiUp 4 BTC Vierpersoons tent
€ 479,00
NIGOR Nigor Oriole 3 Driepersoons tent
€ 949,95
NIGOR® is een Nederlands buitensportmerk dat zich richt op het ontwerpen en de productie van hoogwaardige tenten en rugzakken. Alle producten worden ontworpen met het idee dat ze licht van gewicht moeten zijn zonder daarbij comfort en kwaliteit uit het oog te verliezen. NIGOR® wil dan ook niet per se de lichtste tenten op de markt brengen, maar wel de meest comfortabele lichte tenten. Lange en brede slaapcabines, diverse opbergvakken en uitgebreide ventilatiemogelijkheden zijn slecht enkele details waaruit dit blijkt.

NIGOR® is opgericht in 2014 en heeft in zijn korte historie al diverse awards gewonnen waaronder twee Red Dot Design Awards, Dutch Design op zijn best dus.

NIGOR® wordt gemaakt door outdoor liefhebbers en is altijd geïnteresseerd in ervaringen en wensen van andere outdoor liefhebbers, kampeer experts en ontdekkingsreizigers.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.