Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Hockey

Hockey WACKY SOX

7 Producten
Filters
Filters
WACKY SOX Wacky Sox Friesian Folly
€ 14,95 voor € 11,96
WACKY SOX Wacky Sox Watermelon
€ 14,95 voor € 11,96
WACKY SOX Wacky Sox Red Hot Lips
€ 14,95 voor € 11,96
WACKY SOX Wacky Sox Classic Holland
€ 14,95 voor € 11,96
WACKY SOX Wacky Sox Pigs Do Fly
€ 14,95 voor € 11,96
WACKY SOX Wacky Sox Lazy Daisy
€ 14,95 voor € 11,96
WACKY SOX Wacky Sox Booyah!
€ 14,95 voor € 11,96

Hockeycollectie

Spac Sport heeft naast een groot buitensport assortiment ook een flink aantal hockeyspullen. Met alle topmerken binnen ons assortiment, zoals: Stag, TK, Grays, Adidas, Asics en nog veel meer. Wij breiden het assortiment ieder jaar uit met nieuwe hockeysticks, schoenen, tassen en andere handige hockeyspullen, daarnaast hebben wij mooie aanbieden op de oude modellen. Voor persoonlijk advies kun je terecht bij onze winkels, we hebben specialisten in dienst die ervoor kunnen zorgen dat jij met de juiste materialen topprestaties neer kan zetten.

Service
Spac Sport zal ervoor zorgen dat je overal en altijd jouw artikelen kunt bestellen. Bij bestellingen boven de 50 euro wordt deze gratis bij je thuis bezorgd, of op een andere locatie naar keuze. Indien je het artikel liever nog wilt passen, kan je deze gratis ophalen bij een van onze filialen en het passen in de winkel. Ook als er iets niet in jouw maat is, zullen wij ons best doen om je te helpen naar een geschikt alternatief binnen ons ruime assortiment

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.