Winkelmand
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

CAMPINGAZ

12 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • CAMPINGAZ
CAMPINGAZ Campingaz Camp Bistro Dlx
€ 39,99
CAMPINGAZ Campingaz Camping Kitchen 2
€ 59,99
CAMPINGAZ Campingaz Bleuet Micro Plus
€ 24,99
CAMPINGAZ Campingaz PartyGrill 400
€ 119,99
CAMPINGAZ Campingaz Powerbox Plus 12/230V 28L
€ 124,99
CAMPINGAZ Campingaz Gloeikousjes 3 stuks
€ 7,49
CAMPINGAZ Campingaz Twister Plus Case
€ 34,99
CAMPINGAZ Campingaz Powerbox Plus 36L
€ 124,99
CAMPINGAZ Campingaz Eurotransformer 230/12V DC
€ 29,99
CAMPINGAZ Campinggaz Gloeikousje 3st
€ 7,49
CAMPINGAZ Campingaz Powerbox Plus 28L
€ 89,99
CAMPINGAZ Campingaz Twister Plus PZ Case
€ 44,99
Campingaz®-producten zijn het resultaat van de liefde voor kamperen, de natuur en het verlangen om altijd te creëren en te vernieuwen. Het zijn intuïtieve en unieke, eenvoudige maar slimme oplossingen die steunen op een expertise van 65 jaar. Generaties van consumenten en barbecueliefhebbers vertrouwen op Campingaz.
Dat vertrouwen is het logische gevolg van de productie van veilige, betrouwbare producten met een optimaal design. Deze producten laten u nooit in de steek.

Het zijn de kleine dingen die tellen...
Vaak leiden eenvoudige gedachten tot grootse ideeën.
Toen een jonge man in 1949 op kampeervakantie trok met zijn gezin, had hij nooit verwacht dat hij de manier zou veranderen waarop mensen genieten van buitenactiviteiten. Hij besloot om een revolutionaire hervulbare gasfles te ontwerpen, compact en handig, zuinig en gemakkelijk te gebruiken. Zo ontstond Campingaz... Hierdoor werd het veel gemakkelijker om de natuur in te trekken. Van het strand tot de camping, van de tuin tot de heuvels, dankzij de innovaties van Campingaz® is koken in de buitenlucht en op avontuur gaan in de natuur helemaal veranderd. Elk decennium werden revolutionaire vernieuwingen op de markt gebracht.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.